Vacature leerkracht

Werken bij de leukste onderwijsstichting uit de Regio?

Dan is dit je kans!

Stichting Prisma is op zoek naar enthousiaste zelfstandige en gedreven leerkrachten.

Vanwege constante doorstroom, van leerkrachten uit onze vervangers- flexpool naar structurele formatie plaatsen op scholen, zijn wij doorgaans op zoek naar enthousiaste en gedreven leerkrachten. Ben jij de startende of al meer ervaren leerkracht die passie heeft voor het onderwijs, wil werken bij een stichting die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en pedagogisch stevig in de schoenen staat dan nodigen wij je uit te solliciteren. 

Vervangers flexpool

Op de kortere termijn kun je mogelijk bij Prisma instromen in de flexpool. Dat wil zeggen dat je kunt worden ingezet als leerkracht op onze scholen. Zo maak je kennis met de eigen identiteit van onze scholen. Deze inzet is niet voor 1 of een aantal dagen! We streven naar een langdurige inzet en een thuisschool. Interesse in een oriënterend gesprek? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@prisma-spo.nl, tot ziens?

Algemeen

Als startende, meer ervarende of zelfs herintredende leerkracht mag je bij Prisma rekenen op een goede (bovenschoolse) coach/ begeleider. Deze coach/begeleider is er voor jou omdat wij aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van essentieel belang vinden. Zowel op individueel niveau als op groepsniveau, zowel formeel als informeel. Op deze manier zijn wij er van overtuigd dat onze flexpool medewerker een kwalitatieve bijdrage kunnen leveren aan ons onderwijs. Insteek van de intensieve begeleiding is medewerkers te boeien en binden aan de organisatie en hiermee een bijdrage te leveren aan het goed en aantrekkelijk werkgeverschap. 

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie en de procedure over deze vacature kun je contact opnemen met Rob Geraets coördinator flexpool 077-3079748.