Enthousiaste leerkrachten t.b.v. vacature ziektevervanging

Werken bij de leukste onderwijsstichting uit de Regio?

Dan is dit je kans!

Stichting Prisma is op zoek naar enthousiaste leerkrachten t.b.v. vacature ziektevervanging

Je eigen groep tot aan het einde van de zomervakantie? Ben jij (bijna) afgestudeerd of heb je al meer ervaring als leerkracht die passie heeft voor het onderwijs en wil werken bij een stichting die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Wat is er mogelijk?

Ziektevervanging
Prisma zoekt toppers voor ziektevervanging vanaf nu tot einde van dit schooljaar. Bij goed functioneren bieden we je een arbeidsovereenkomst aan voor het aankomende schooljaar in de Flexpool. Vanuit de Flexpool wordt je alleen op langdurige vervangingen (bijvoorbeeld zwangerschapsverlof en/of langdurig ziekteverzuim) ingezet. Een mooie manier om de scholen te leren kennen!

Algemeen
Als startende, of herintredende leerkracht mag je naast de begeleiding op een school bij Prisma rekenen op een  (bovenschoolse) coach. Deze coach is er voor jou omdat wij aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van essentieel belang vinden. Zowel op individueel niveau als op groepsniveau, zowel formeel als informeel. Op deze manier zijn wij er van overtuigd dat onze flexpool medewerker een kwalitatieve bijdrage kunnen leveren aan ons onderwijs. Insteek van de intensieve begeleiding is medewerkers te boeien en binden aan de organisatie en hiermee een bijdrage te leveren aan het goed en aantrekkelijk werkgeverschap.

Meer informatie?
Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rob Geraets coördinator flexpool 077-3079748. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met Femke Koch, hoofd P&O via 077-3079748.

Solliciteren
Je C.V. en motivatiebrief kun je sturen naar hr@prisma-spo.nl. Tot binnenkort?