Werken bij de leukste onderwijsstichting uit de Regio?

Dan is dit je kans!

Stichting Prisma is op zoek naar enthousiaste zelfstandige en gedreven leerkrachten.

Vanwege constante doorstroom, van leerkrachten uit onze vervangers- flexpool naar structurele formatie plaatsen op scholen, zijn wij doorgaans op zoek naar enthousiaste en gedreven leerkrachten. Ben jij de startende of al meer ervaren leerkracht die passie heeft voor het onderwijs, wil werken bij een stichting die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en pedagogisch stevig in de schoenen staat dan nodigen wij je uit te solliciteren.
Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@prisma-spo.nl

Meer informatie?
Voor meer inhoudelijke informatie en de procedure over deze vacature kun je contact opnemen met Rob Geraerts 06-81224714. 

Werkwijze vervangers- flexpool
Je kunt bij ons instromen als min-max-er. Dat wil zeggen dat je kunt worden ingezet als leerkracht op al onze scholen. Zo maak je kennis met de eigen identiteit van onze scholen. Wij garanderen je dan een minimum aantal uren per week. Als startende, meer ervarende of zelfs herintredende leerkracht mag je bij Prisma rekenen op een goede coach/ begeleider. Deze coach/begeleider is er voor jou omdat wij aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van essentieel belang vinden. Zowel op individueel niveau als op groepsniveau, zowel formeel als informeel. Op deze manier zijn wij er van overtuigd dat onze poolmedewerker een kwalitatieve bijdrage kunnen leveren aan ons onderwijs. Insteek van de intensieve begeleiding is medewerkers te boeien en binden aan de organisatie en hiermee een bijdrage te leveren aan het goed en aantrekkelijk werkgeverschap.

 

Clooser
Via Clooser worden alle afspraken geregeld tussen de vervanger en de scholen waarvoor u zich als vervanger heeft ingeschreven.
U kunt zich als nieuwe vervanger aanmelden bij Clooser. Bij aanmelding hanteren wij een gedragscode. Door u als vervanger aan te melden op Clooser gaat u akkoord met de afspraken zoals die in de gedragscode zijn vastgelegd.

www.clooser.nl 

Stagebureau
Op zoek naar een stageplaats? Stuur een mail en cv samen met gewenste informatie als opleiding, leerjaar en stageperiode naar de stagecoördinator van Stichting Prisma:

voor Pabo en SPW
Stichting Prisma
T.a.v.: dhr. R. Geraets
e-mail: robgs@bsodl.nl

voor MBO secretarieel of ICT
Stichting Prisma
T.a.v.: mw. C. Janssen
e-mail: info@prisma-spo.nl